The Curse of La Llorona WINACTIE

LA LLORONA. De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft.Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst.

Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie, waarna ze zichzelf huilend van de pijn in een kolkende rivier wierp. Nu laat ze haar tranen eeuwig lopen. Die zijn dodelijk en iedereen die ’s nachts haar dodelijke geroep hoort, is verdoemd. La Llorona verbergt zich in de nachtelijke schaduwen en heeft het voorzien op kinderen, om wanhopig haar eigen kinderen te vervangen. Naar mate de eeuwen zijn verstreken, verlangen heftiger geworden en haar methoden angstaanjagender.

In het Los Angeles van de jaren zeventig, besluipt La Llorona de nachten op zoek naar kinderen. Na het negeren van een duistere waarschuwing van een moeder die verdacht wordt van het in gevaar brengen van kinderen, wordt een sociaal medewerker, samen met haar eigen kleine kinderen, aangetrokken tot een angstaanjagend bovennatuurlijke wereld.

Hun enige hoop om de wraakzucht van La Llorona te overleven, ligt inde handen van een gedesillusioneerde priester en de mythische praktijken die hij erop nahoudt om het kwaad te verdrijven.

De film is geproduceerd door Emile Gladstone, Gary Dauberman (“IT” en “Annabelle”) en James Wan (“The Conjuring” Universe). Michael Chaves, winnaar van Shriekfest’s Best Super Short Filmin 2016 met “The Maiden”, maakt zijn regiedebuut. In de film spelen Linda Cardellini (Netflix-serie “Bloodline” en “Avengers: Age of Ultron”); Raymond Cruz (“Major Crimes”); Patricia Velasquez (“The L Word” en “The Mummy”); en Marisol Ramirez (“NCIS: Los Angeles”). In de film spelen ook Sean Patrick Thomas (“Barbershop”,“Halloween: Resurrection”), Jaynee-Lynne Kinchen (“Selfless”) en nieuwkomer Roman Christou. Chaves regisseert naar een scenario van Mikki Daughtry en Tobias Iaconis. Het team achter de schermen bestaat uit cinematograaf Michael Burgess, productiedesigner Melanie Jones, editor Peter Gvozdas en kostuumdesigner Megan Spatz. De muziek is gecomponeerd door Joseph Bishara (“Annabelle”,“The Conjuring”Universe).

THE CURSE OF LA LLORONAis vanaf 18 april 2019 te zien in de bioscoop, ook in IMAX en Dolby Cinema.

Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #LaLlorona
©2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.
Kijkwijzer: 16 jr., angst, grof taalgebruik

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie setjes vrijkaarten weggeven. Zo’n setje wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we op verzoek van de distributeur dit keer makkelijker dan ooit gemaakt. Je hoeft enkel je naam en e-mailadres achter te laten.

Let op:
De actie loopt tot en met 21 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 april, 2019

  Trailer