The Curse of Skinwalker Ranch WINACTIE

Binnenkort gaat de populaire serie The Curse of Skinwalker Ranch eindelijk weer verder op The HISTORY Channel. In dit baanbrekende vierde seizoen gaat het team dieper en hoger dan ooit tevoren en gebruikt het geavanceerde technologie om het landgoed van 210 hectare te onderzoeken en de eventuele buitenaardse daders te ontmaskeren.

Het onderzoek naar ’s werelds meest mysterieuze hotspot voor UFO- en “High Strangeness”-fenomenen gaat verder met astrofysicus dr. Travis Taylor. Dit keer voegt vastgoedmagnaat Brandon Fugal zich bij zijn team van wetenschappers en onderzoekers op Utah’s beruchte Skinwalker Ranch. In dit baanbrekende vierde seizoen gaat het team dieper en hoger dan ooit tevoren en gebruikt het geavanceerde technologie om het landgoed van 210 hectare te onderzoeken en de eventuele buitenaardse daders te ontmaskeren.

We zien close encounters waar geen logische verklaring voor is – van mysterieuze dierensterfte tot verborgen ondergrondse gangen en mogelijke toegangspoorten naar andere dimensies – terwijl het team alles riskeert om achter het ultieme geheim van Skinwalker Ranch te komen.

Het VIERDE SEIZOEN van THE CURSE OF SKINWALKER RANCH is vanaf dinsdag 12 september elke week te zien om 20.30 uur op The HISTORY Channel.

In samenwerking met Whizpr mogen wij exclusieve Skinwalker Ranch merchandise weggeven. Wat denk je van een hoodie (maat L), waterfles en pet t.w.v. €100,-!! Wil jij dat vette pakket bemachtigen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
De serie volgt een team onderzoekers, maar wie van hen is eigenlijk de eigenaar van de Skinwalker Ranch?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het merchandisepakket bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 september, 2023

  Trailer