The Danish Girl WINACTIE

Gisteren kon je onze recensie lezen van het prachtige The Danish Girl en vandaag maak je kans om de film op blu-ray te winnen!

The Danish Girl vertelt het bijzondere verhaal van kunstenaar Einar Wegener (Eddie Redmayne) die zich eenmaal voordoet als vrouwelijk model voor zijn vrouw, maar daardoor komen nieuwe gevoelens bij hem los. Hij besluit om zich vaker als vrouw te kleden en door het leven te gaan als Lili Elbe. Einar voelt zich steeds meer een vrouw, wat hem steeds verder doet verwijderen van zijn begripvolle vrouw Gerda (Alicia Vikander).

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen we tweemaal de film op blu-ray weggeven en kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Dit jaar greep Eddie Redmayne naast een Oscar, maar voor welke film won hij hem vorig jaar?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray’s bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  5 juni, 2016