The Danish Girl WINACTIE

Vanaf 14 januari draait THE DANISH GIRL in de Nederlandse bioscopen. Geregisseerd door Tom Hooper (Les Misérables, The King’s Speech). Het scenario is geschreven door Lucinda Coxon, gebaseerd op het gelijknamige boek van David Ebershoff (in het Nederlands vertaald als ‘Het Deense Meisje’).

THE DANISH GIRL vertelt het bijzondere liefdesverhaal gebaseerd op het leven van de kunstenaars Einar en Gerda Wegener (Eddie Redmayne en Alicia Vikander). De film, die zich afspeelt in de jaren twintig, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Einar’s baanbrekende beslissing om als vrouw, Lili Ebe, door het leven te gaan en de invloed die dit had op hun huwelijk en kunst.

Maak kans op één van de twee sets van het boek ‘Het Deense Meisje’ van David Ebershoff en een notitieboekje van de film. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij deze fraaie combi kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film won hoofdrolspeler Eddie Redmayne tijdens de Oscars van 2015 de Academy Award voor Best Performance by an Actor in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het boek bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 januari, 2016