The Dark Knight 4K UHD Ultimate Collectors Edition WINACTIE

De ultieme uitgaves van de beste Batman films zijn vanaf nu beschikbaar en zullen de fans ongetwijfeld gelukkig maken! Volg de Caped Crusader in Gotham city door de ogen van de twee Oscar® winnende regisseurs Tim Burton en Christopher Nolan. Deze Collectors Editions met luxueuze metalen doos bevatten tal van extra’s, posters, foto’s en meer. Een must voor in uw collectie! Zeker met het de 30ste verjaardag van Batman Returns. 

In 1989 én 1992 deed Tim Burton wat niemand ooit was gelukt: hij bracht Batman op een niet-komische manier tot leven op het grote doek met de iconische vertolking door Michael Keaton. Nog nooit waren superheldenfilms zo ernstig en volwassen, dit zijn geen kinderfilms meer. Dan maken we een sprong, niet alleen van millennium maar ook van regisseur. Christopher Nolan maakte met zijn Dark Knight-trilogie het Batman verhaal donkerder, toegankelijker, realistischer en meer hedendaags. Christian Bale droeg de mantel in 2005, 2008 en 2012 en is voor veel fans dé definitieve incarnatie van Batman. 

Collectors Editions: 
· 1 Steelbook – BD/4K
· 1 Fotoboek met 16 pagina’s
· 10 lobby cards
· 2 art cards
· 1 Batman-envelop om alles in te bewaren
· Reproducties van 2 posters (op een 2-zijdige poster)

De Batman Collectors Editions zijn vanaf 22 juni verkrijgbaar op 4K Blu-ray.

THE DARK KNIGHT (2008) SYNOPSIS
Batman zet zijn strijd tegen misdaad voort met de hulp van Luitenant. Jim Gordon en Harvey Dent terwijl crimineel meesterbrein The Joker op het toneel verschijnt en chaos zaait, waardoor voor Batman de grens tussen held en wreker begint te vervagen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een vette 4K UHD Ultimate Collectors Edition van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Heath Ledger gaf in The Dark Knight op legendarische wijze gestalte aan het personage van The Joker en won er zelfs postuum een Oscar voor. Welke acteur won ook een gouden beeldje voor dezelfde iconische rol?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de 4K UHD set bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 juni, 2022

  Trailer