The Dark Tower WINACTIE

THE DARK TOWER draait nu in de bioscopen. Hierin staat het lot van meerdere werelden op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van één van ’s werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King. De laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba), is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O’Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O’Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven met daarin een vest en een notitieboekje! Wil jij kans maken op zo’n pakketje? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
The Dark Tower is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Stephen King, maar door welk gedicht liet King zich inspireren bij het schrijven?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 augustus, 2017

  Trailer