The Darkest Minds WINACTIE

THE DARKEST MINDS is vanaf 2 augustus 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Wanneer tieners op een mysterieuze wijze nieuwe, sterke krachten ontwikkelen, worden ze door de regering tot een bedreiging verklaard en opgesloten. De zestienjarige Ruby (Amandla Stenberg), één van de meest krachtige tieners ooit, ontsnapt uit haar kamp en sluit zich aan bij een groep voortvluchtige jongeren die op zoek zijn naar een veilig toevluchtsoord. Al snel beseft deze nieuwgevormde familie dat in een wereld met volwassenen aan de macht die hen hebben verraden, vluchten geen oplossing is. Ze zullen weerstand moeten bieden door hun collectieve krachten te gebruiken om op deze manier de controle over hun toekomst terug te nemen.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexandra Bracken, in Nederland uitgebracht door Karakter Uitgevers als ‘The Darkest Minds-trilogie 1: De Overlevenden’.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #TheDarkestMinds
©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 12 jaar en ouder.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox drie pakketten weggeven. In ieder pakket vind je een setje vrijkaarten en daarnaast hebben wij nog twee Pin Badges, twee Backpacks en twee Reversible Hoodies te verdelen, welke we netjes verspreiden over de pakketten! Zo’n pakket wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke populaire Netflix serie waren Catherine Dyer en Peyton Wich samen te zien als Agent Connie Frazier en Troy?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 juli, 2018

Trailer