The Divergent Series: Allegiant WINACTIE

Vanaf 9 maart draait The Divergent Series: Allegiant in de bioscopen, het derde deel in de Divergent reeks. Hierin wagen Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zich in de wereld buiten de muur. Zij worden echter al snel in hechtenis genomen door een mysterieuze organisatie die bekend staat als ‘The Bureau of Genetic Welfare’.

Zoals je ziet doen we ons best zo min mogelijk van het plot weg te geven. Dat doen wij omdat je de film zelf mag gaan bewonderen! In samenwerking met Independent Films mogen wij namelijk twee setjes vrijkaarten weggeven! Daarbij doen we een zeer exclusief linnen tasje. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij zo’n setje kaarten + tasje kan bemachtigen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film, gebaseerd op een boek van John Green, speelde Shailene Woodly de hoofdrol?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de kaarten zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 februari, 2016