The Equalizer 2 WINACTIE

Vanaf 16 augustus is Denzel Washington opnieuw te zien in één van zijn meest karakteristieke rollen in THE EQUALIZER 2.

Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand van wie hij houdt?

Geregisseerd door Antoine Fuqua (The Equalizer, Training day). Verder met o.a. Pedro Pascal (Narcos), Ashton Sanders (Moonlight), Bill Pullman (Independence Day) en Melissa Leo (The Fighter).

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten voor deze film weggeven, bij het ene setje doen we de dvd van de eerste film, bij het andere setje de Blu-ray. Wil jij zo’n setje winnen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de volgende vraag:
In The Equalizer zien we Pedro Pascal als Dave York. In welke Netflixserie zien we Pascal als DEA-agent Javier Peña?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  11 augustus, 2018

  Trailer