The Equalizer 3 WINACTIE

Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

THE EQUALIZER 3 is vanaf 31 augustus te zien in de bioscoop.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen vier setjes vrijkaarten weggeven, maar ook bij iedere set een shirt, een cap en een rugtas. Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In The Equalizer 3 zien we Dakota Fanning naast Denzel Washington. Hoe heet de film uit 2004 waarin zij eerder samen te zien waren?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 augustus, 2023

Trailer