The Expanse – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 13 november ligt het derde seizoen van THE EXPANSE in de schappen. Terwijl de oorlog tussen de aarde en Mars over het zonnestelsel strekt, bedreigt de angstaanjagende volgende fase in de evolutie van het protomolecuul het bestaan van de mensheid. Te midden van het gevecht worstelt de Rocinante-bemanning met spanningen onder elkaar terwijl ze ernaar streven te overleven en diegenen die in gevaar zijn te helpen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar weggeven van dit derde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van zijn werk in The Mist en The Punisher, is in The Expanse te zien als Joe Miller, ook bekend als the Investigator?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 november, 2019