The Fabelmans WINACTIE

The Fabelmans van Steven Spielberg is een diep persoonlijk portret van de jongen Sammy Fabelmans, die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog. Sammy Fabelman (Gabriel Labelle; The Predator, American Gigolo serie) ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film, tot grote vreugde van zijn creatieve moeder, Mitzi (viervoudig Academy Award® genomineerde Michelle Williams). Sammy’s vader (Paul Dano; The Batman, There Will Be Blood) daarentegen ziet het meer als een hobby. In de loop der jaren legt Sammy de avonturen van zijn familie vast op beeld en ontwikkelt hij zich als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrol. Op zijn 16e ontdekt Sammy een hartverscheurende waarheid over zijn moeder die de familiedynamiek voorgoed verandert.

THE FABELMANS ligt sinds 28 juni in de schappen op dvd én Blu-ray

Met dank aan WW Entertainment mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze prachtige film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen. Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Ook voor The Fabelmans werd Steven Spielberg weer genomineerd voor een Oscar, maar voor welke film won hij in 1999 een Oscar in de categorie Best Director?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 juli 2023. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  11 juli, 2023

  Trailer