The Fall WINACTIE

Sinds 22 november ligt het derde seizoen van THE FALL in de schappen, de serie met hoofdrollen voor Gillian Anderson en Jamie Dornan. In deze serie bereikt het bloedstollende kat-en-muis-spel tussen de schijnbaar brave huisvader Paul Spector en detective Stelle Gibson keer op keer een nieuw hoogtepunt.

Heb jij de eerste twee seizoenen gemist en wil je daarna gelijk door met seizoen 3? Lumière heeft ons de drie boxen met alledrie de complete seizoenen ter beschikking gesteld. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij hier kans op maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Gillian Anderson keerde dit jaar terug naar de serie waarmee zij doorbrak. Hoe heet deze serie die haar carrière gelanceerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 december 2016, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de box-sets bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 december, 2016

Meer lezen over