The Farewell WINACTIE

Sinds 20 mei ligt het met een Golden Globe bekroonde THE FAREWELL in de schappen, waarmee scenariste/regisseuse Lulu Wang je meeneemt in een opmerkelijk familieportret over een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weten te geven.

Wanneer de familie van Billi (Awkwafina) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een ge-improviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar sterkzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde.

The Farewell ging begin 2019 in première op het Sundance Film Festival en kreeg wereldwijd positieve kritieken van de filmcritici.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de actrice die eerder dit jaar een Golden Globe won in de categorie Best Performance by an Actress in a Motion Picture – Musical or Comedy?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 juni, 2020

  Trailer