The Favourite WINACTIE

THE FAVOURITE is vanaf 3 januari 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Het begin van de 18e eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. Desondanks beleven eendenraces en het eten van ananas hun hoogtijdagen. De broze koningin Anne (Olivia Colman) zit op de troon. Haar goede vriendin Lady Sarah (Rachel Weisz) regeert in haar plaats over het land en draagt tegelijkertijd zorg voor Anne’s slechte gezondheid en haar woedeuitbarstingen. Als de nieuwe dienares Abigail (Emma Stone) arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme. Wanneer Sarah, Abigail onder haar vleugels neemt, ziet Abigail een kans om weer terug te keren in de aristocratische kringen. Als oorlogspolitiek Sarah compleet in beslag neemt, ontfermt Abigail zich over de koningin. Hun ontluikende vriendschap geeft haar de mogelijkheid om haar ambities waar te maken, en daar laat ze geen vrouw, man, politiek of konijn tussenkomen.

De film won twee prijzen tijdens de 75ste editie van het filmfestival van Venetië. Olivia Colman won in de categorie Beste Actrice, daarnaast sleepte de film de juryprijs in de wacht.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #TheFavourite
©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 12 jaar, Geweld, Angst, Seks en Grof Taalgebruik

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox drie setjes vrijkaarten voor deze film weggeven. Zo’n setje wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
The Favourite is de nieuwe film van regisseur Yorgos Lanthimos. Welke acteur speelde de hoofdrol in zijn vorige twee films, The Lobster en The Killing of a Sacred Deer?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 januari 2019. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 december, 2018

Trailer