The Finest Hours WINACTIE

Vanaf 28 januari draait The Finest Hours in de bioscopen, een heroïsche thriller vol actie. Hierin zien we het ongelooflijke ware verhaal van de grootste redding op zee in de geschiedenis van de Amerikaanse Kustwacht. Op 18 februari 1952 wordt de Oostkust van de Verenigde Staten geteisterd door een van de zwaarste stormen ooit. De SS Pendleton, een T2-olietanker die onderweg is naar Boston wordt zwaar getroffen. Het schip breekt doormidden en 30 bemanningsleden zitten als ratten in de val. De bemanning zal alles op alles moeten zetten om deze zware storm te overleven. Het Amerikaanse Kustwachtstation geeft bevel om de mannen te redden. In een houten reddingsboot moeten zij de ijskoude, 20 meter hoge golven en orkaankrachten trotseren. Ben jij klaar voor dit geweldige avontuur? Wij mogen van The Walt Disney Company namelijk twee setjes van 2 vrijkaarten voor de film weggeven!.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n setje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film uit 2013 speelde Ben Foster en Eric Bana eerder naast elkaar?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best gaan doen om de vrijkaarten voor de releasedatum bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 januari, 2016