The First Purge WINACTIE

Achter elke traditie schuilt een revolutie. Sinds 14 november ligt THE FIRST PURGE in de schappen, waarin is te zien hoe de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid ooit begon als een simpel experiment.

Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap. Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land.

Na het succes van The Purge: Election Year, de meest succesvolle film in de serie tot dusver, keert bedenker James DeMonaco (schrijver en regisseur van The Purge, The Purge: Anarchy en The Purge: Election Year) terug samen met de producenten van dit wereldwijde fenomeen: Jason Blum van Blumhouse Productions (Insidious-serie, Get Out, Split), Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form van Platinum Dunes (Teenage Mutant Ninja Turtles en Ouija-series, The Texas Chainsaw Massacre), en DeMonaco’s vaste producent, Sébastien K. Lemercier (Assault on Precinct 13, Four Lovers).

The First Purge is geregisseerd door Gerard McMurray (Burning Sands), gebaseerd op een scenario dat wederom van de hand van DeMonaco afkomstig is.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit oorsprongsverhaal van The Purge. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In The First Purge zien we onder andere Marisa Tomei. In 1993 won zij een Oscar voor Best Actress in a Supporting Role, voor welke film?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 november, 2018

  Trailer