The Flash – seizoen 4 WINACTIE

Sinds 28 november ligt het vierde seizoen van THE FLASH in de schappen. In dit seizoen zet Barry Allen, beter bekend als The Flash, zijn missie voort om Central City te beschermen tegen bovenmenselijk gevaar. Maar als Barry vastzit in de Speed Force, moet zijn familie—rechercheur Joe West; verloofde Iris West en Wally West/Kid Flash—het alleen opknappen met het team van S.T.A.R. Labs: Caitlin Snow/Killer Frost, Cisco Ramon/Vibe en de briljante wetenschapper Harrison Wells. Wanneer een machtige schurk dreigt de stad met de grond gelijk te maken als The Flash niet komt opdagen, zet Cisco alles op het spel om Barry te bevrijden. Klik op ‘bekijk video’ onder de afbeelding om de trailer te bekijken.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze heerlijke DC serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de serie The Flash zien we Grant Gustin als Barry Allen/ The Flash, maar welke acteur speelt dit personage in DC-film Justice League?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 januari, 2019

Trailer