The Flash – seizoen 6 WINACTIE

Niets is sneller dan Barry Allen, of wel? De tijd lijkt de snelste man op aarde in te halen. Na een persoonlijk drama en een nieuwe crisis die Central City bedreigt moet Barry zijn team zo stilaan voorbereiden op een toekomst zonder hem. Het zesde seizoen van DC – reeks The Flash bevat alle nodige ingrediënten om Flash-gewijs de afleveringen in sneltempo te bingewatchen!

Het zesde seizoen van The Flash is sinds 9 juni beschikbaar op Blu-ray™ en DVD. De boxset met alle seizoenen tot nu toe is vanaf dan ook beschikbaar op DVD.

SYNOPSIS
Hoe snel hij ook is, Barry Allen oftewel The Flash, kan zijn lot niet ontlopen. Of toch wel? Terwijl een dreigende crisis de stad Central City nadert, verwerken Barry en zijn vrouw Iris West-Allen het verlies van hun dochter Nora, die ook een speedster was. Ondertussen probeert Barry om Team Flash voor te bereiden op een toekomst zonder hem.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit zesde seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In de serie The Flash zien we Grant Gustin als Barry Allen/ The Flash, maar welke acteur speelt dit personage in DC-film Justice League?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 juli, 2021

Trailer