The Florida Project WINACTIE

Vanaf 13 juni ligt THE FLORIDA PROJECT in de schappen. De 6-jarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. De zomervakantie is net begonnen en Moonee vult haar dagen door samen met haar vriendjes het terrein te verkennen en kattenkwaad uit te halen. Haar 22-jarige moeder doet ondertussen haar best om zo goed ze kan voor haar te zorgen, maar wil ondertussen als twintiger ook gewoon wat lol kunnen beleven. Daarbij redt Moonee zich verder prima. Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden, totdat het echte leven Halley inhaalt en ze de harde realiteit onder ogen moet komen.

In samenwerking met September Film Distribution twee dvd én twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
The Florida Project ontving één Oscarnominatie, namelijk in de categorie ‘Best Performance by an Actor in a Supporting Role’. Wie wist deze nominatie helaas niet te verzilveren?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 juni, 2018

  Trailer