The Flying Doctors – De Complete Serie WINACTIE

In de jaren ’80 bleef iedereen ervoor thuis: THE FLYING DOCTORS en sinds kort liggen er twee prachtige boxen in de schappen met De Complete Serie.

Deze indrukwekkende en meeslepende dramaserie draait om de verwikkelingen in Coopers Crossing, een klein stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Coopers Crossing is de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een huisartsenpost die de basis tot overleving vormt voor de bewoners in het enorm uitgestrekte Australische achterland, die vaak alleen per vliegtuig te bereiken zijn. Door de romantische setting, de meeslepende verhalen en de sterke personages werd The Flying Doctors een enorm succes. Na een eerste driedelige miniserie zouden er negen complete seizoenen volgen. Kijk mee en maak opnieuw kennis met dokters Tom, Chris en Geoffrey, die met verpleegster Kate en hun voortdurend ontwikkelende relatie een geliefd koppel in de serie vormde. Onvergetelijk zijn ook piloot Sam, garage-eigenaar Emma, radio-operator D.J. (“Victor, Charlie, Charlie”), grootgrondbezitter George en Vic en Nancy van The Majectic Hotel.

Nostalgie ten top, maar ongetwijfeld genieten voor velen. Met dank aan Just Entertainment mogen wij beide box-sets en dus de complete serie van The Flying Doctors weggeven. Kans maken op deze dvd is zoals altijd weer heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteurs gaven gestalte aan Kate en Geoffrey, het geliefde liefdespaar uit de serie?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd boxen (met track & trace) zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 mei, 2019

  Trailer