The Front Runner WINACTIE

Sinds vandaag ligt de nieuwste film van regisseur Jason Reitman in de schappen met een hoofdrol voor Hugh Jackman en jij kunt de film winnen op dvd of blu-ray!

Hugh Jackman speelt de charismatische politicus Gary Hart in The Front Runner van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno). De film volgt de opkomst en ondergang van deze senator, die de harten van jonge kiezers veroverde en de favoriet werd om bij de presidentsverkiezingen van 1988 de kandidaat te worden voor de Democraten. Zijn campagne raakte echter in het slop toen zijn buitenechtelijke relatie met Donna Rice bekend werd. Roddeljournalistiek en politieke journalistiek kwamen elkaar voor het eerst tegen, en Hart moest zich uiteindelijk terugtrekken. Deze gebeurtenissen zouden een grote en blijvende invloed hebben op de Amerikaanse politiek.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick, mogen we twee dvd en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze politiek getinte film Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan, en beantwoord de volgende vraag:
Regisseur Jason Reitman neemt binnenkort de regie op zich voor een nieuw deel uit een populaire franchise uit de jaren ’80. Welke legendarische filmreeks is dit?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray’s zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 juli, 2019

  Trailer