The Gentlemen WINACTIE

Vanaf 20 februari is THE GENTLEMEN in de bioscoop te zien. The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwde in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee pakketjes weggeven. Het ene pakketje bevat een set vrijkaarten en een whisky glas, het andere pakket bevat een setje vrijkaarten en een heupfles. Wil jij een van die pakketjes bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
The Gentlemen is de nieuwe film van Guy Ritchie. Hoe heet zijn vorige film die hij maakte voor Disney, die kritisch werd ontvangen, maar toch een behoorlijk succes bleek aan de box-office?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakketje zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 februari, 2020

Trailer