The Gifted – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 24 april ligt het eerste seizoen van THE GIFTED in de schappen. The Gifted vertelt het emotionele verhaal van een echtpaar in een buitenwijk van wie het leven volledig op zijn kop wordt gezet als ze plotseling ontdekken dat hun kinderen over mutantenkrachten beschikken. Op de vlucht voor de vijandige overheid sluit het gezin zich aan bij een ondergronds netwerk van mutanten en moeten ze samen met hen vechten om te overleven.

De serie speelt zich af binnen het universum van de “X-Men” en er zijn hoofdrollen weggelegd voor Amy Acker, Natalie Alyn Lind en Percy Hynes White als de familie Strucker.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee dvd exemplaren van dit volledige eerste seizoen weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur, vooral bekend uit True Blood, speelt in The Gifted de rol van Reed Strucker?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 juli. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd box bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 juli, 2019

  Trailer