The Gilded Age – seizoen 1 WINACTIE

Julian Fellowes, de bedenker van Downton Abbey, komt dit keer met het kostuumdrama The Gilded Age dat zich afspeelt in de VS tijdens de 19e eeuw. Na de dood van haar vader gaat de jonge, naïeve Marian Brook in New City wonen bij haar tantes, die behoren tot de elite met oud geld. Marian raakt vervolgens verstrikt in het oogverblindende leven van haar puissant rijke buren, zogenoemde nieuwe rijken.

The Gilded Age kan bogen op een vijfsterrencast met onder meer Cynthia Nixon (Sex and the City), Carrie Coon (The Leftovers), Morgan Spector (Boardwalk Empire) en Jeanne Tripplehorn (Big Love). Andere castleden zijn Christine Baranski (Mamma Mia!), Denée Benton (UnREAL), Louisa Jacobson (Gone Hollywood), Taissa Farmiga (American Horror Story), Simon Jones (Downton Abbey) en Harry Richardson (Poldark).

Seizoen 1 is vanaf 27 juli beschikbaar op DVD.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice, die een belangrijke rol had in Paul Verhoevens’ Basic Instinct en Waterworld, die in The Gilded Age een terugkerende rol heeft als Sylvia Chamberlain?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 augustus, 2022

Trailer