The Girl on the Train WINACTIE

Sinds 1 maart ligt THE GIRL ON THE TRAIN in de schappen, gebaseerd op de wereldwijde succesvolle debuutthriller van Paula Hawkins. In de film zien we de gescheiden Rachel Watson (Emily Blunt). Tijdens haar reis ziet ze elke dag een in haar ogen perfect stel; Megan en Scott Hipwell (Haley Bennett, Luke Evans). Dit krijgt snel een keerzijde, Rachel ontdekt iets gruwelijks en de nachtmerrie waar ze in verzeilt raakt blijkt de waarheid, Rachel wordt onverklaarbaar gewond wakker en Megan is vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze zelf op onderzoek uit…

Met dank aan eOne Benelux mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van deze spannende whodunit vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Ga naar de site, laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film gooide regisseur Tate Taylor in 2011 hoge ogen?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray bij gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  7 maart, 2017