The Girl in the Spider’s Web WINACTIE

The Girl in the Spider’s Web is een nieuw Dragon Tattoo-verhaal met Claire Foy (‘The Crown’) als Lisbeth Salander, het felle, alerte en eigenzinnige personage uit de alom geprezen Millennium-serie van Stieg Larson. Deze film, de eerste verfilming van de wereldwijde bestseller, is geregisseerd door Fede Alvarez, de regisseur van de thriller Don’t Breathe uit 2016. Het filmscenario is geschreven door Jay Basu, Fede Alvarez en Steven Knight.

Verschijningsdatum:
∙ Dvd, Blu-Ray en UHD: 21/03/2019
∙ Digital Download: 22/02/2019
∙ On Demand: 21/03/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij niet alleen twee dvd en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film, maar daarnaast ook een superprijs! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, en beantwoord de volgende vraag:
In de film zien we de Nederlandse Sylvia Hoeks als Camilla Salander, maar welke rol nam zij op zich in Blade Runner 2049?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 maart, 2019

Trailer