The Girl in the Spider’s Web WINACTIE

Vanaf 25 oktober draait THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB in de bioscopen.

Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire Millennium boekenreeks gecreëerd door Stieg Larsson, keert terug in The Girl in the Spider’s. Het is de eerste verfilming van de recente wereldwijde bestseller geschreven door David Lagercrantz (in Nederland uitgebracht onder de titel Wat Ons Niet Zal Doden).

Golden Globe winnaar Claire Foy, bekend van The Crown, speelt de cyberhacker in deze nieuwe film geregisseerd door Fede Alvarez (Don’t Breathe). Met o.a. Claire Foy (The Crown), Sverrir Gudnason (Borg vs McEnroe), Lakeith Stanfield (Straight Outta Compton), Stephen Merchant (The Office), Vicky Krieps (Phantom Thread) en Sylvia Hoeks (Blade Runner 2049).

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij 3 merchandise pakketjes weggeven, bestaande uit een vette koptelefoon en een muts! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In de film zien we de Nederlandse Sylvia Hoeks als Camilla Salander, maar welke rol nam zij op zich in Blade Runner 2049?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de merchandise bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 oktober, 2018

  Trailer