The Glass Castle WINACTIE

Sinds 19 oktober is THE GLASS CASTLE in de filmtheaters van het land te bewonderen. In The Glass Castle zien we Jeannette Walls (Brie Larson) opgroeien in een unieke familie met een kunstenares als moeder (Naomi Watts) en haar excentrieke vader (Woody Harrelson) die zijn kinderen een fantasiewereld belooft ter afleiding van hun armoede. Samen met haar broer en zussen leeft Jeanette een bewogen nomadenbestaan. Uiteindelijk weten ze zich een voor een te onttrekken aan hun overheersende ouders en vinden ze hun eigen weg. Beïnvloed door haar dysfunctionele en alcoholische vader besluit Jeannette met een vurige vastberadenheid om succesvol te worden op haar eigen manier. The Glass Castle is gebaseerd op de memoires van schrijfster Jeannette Walls.

Met dank aan Independent Films mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast bij ieder setje ook een exemplaar van ‘HET GLAZEN KASTEEL’ van Jeanette Walls! Wil jij de vrijkaarten + boek winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Woody Harrelson en Naomi Watts werden in hun carrière genomineerd voor een Oscar. Hoofdrolspeelster van The Glass Castle Brie Larson wist het gouden beeldje daadwerkelijke te winnen. Voor welke film?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 november. Daarna nemen wij contact op met de twee winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten+boek zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 oktober, 2017

Trailer