The Good Dinosaur Blu-ray WINACTIE

Sinds 30 maart ligt THE GOOD DINOSAUR in de winkelschappen, de laatste nieuwe film uit de Pixar Animation Studios. De film neemt je mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen waar de rollen volkomen zijn omgedraaid. De film geeft dan ook antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De enorme dinosaurussen zouden nooit zijn uitgestorven maar juist het meest intelligente ras op aarde zijn. Om deze release te vieren mogen wij namens The Walt Disney Company Benelux de Blu-ray van deze film weggeven!

Wil jij kans maken op deze prachtige animatiefilm? Dat hebben we heel eenvoudig gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke andere film van Pixar kwam ook uit in 2015?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 april, waarna we contact op zullen nemen met de prijswinnaar. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de Bluray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
31 maart, 2016