The Good Dinosaur WINACTIE

25 november gaat The Dinosaur in première, de nieuwe film uit de Pixar Animation Studios. De film neemt je mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen waar de rollen volkomen zijn omgedraaid. De film geeft dan ook antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De enorme dinosaurussen zouden nooit zijn uitgestorven maar juist het meest intelligente ras op aarde zijn. Om deze nieuwe film te vieren mogen wij namens Disney Nederland een fraai prijzenpakket weggeven, hierin vind je een waterbottle, een totebag, een leuke stickerset, kleurige flipflops en natuurlijk twee vrijkaarten!

Wil jij kans maken op dat geweldige pakket? We hebben het heel eenvoudig gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film waren de makers van The Good Dinosaur eerder dit jaar verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 november, waarna we contact op zullen nemen met de prijswinnaar. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om het pakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 november, 2015