The Good Doctor – seizoen 1 WINACTIE

The Good Doctor vertelt het verhaal van Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme die aangenomen wordt in de chirurgische afdeling van het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital. Hoewel het ziekenhuisbestuur zich grote zorgen maakt over het inhuren van een chirurg met autisme, kan Shaun op een indrukwekkende manier een diagnose stellen bij een jongen. Dit leidt tot een operatie die het leven van de jongen redt, wat de mening van het ziekenhuis lijkt te veranderen. Niet iedereen is echter overtuigd … inclusief Shauns behandelende chirurg Dr. Melendez. Het wordt al snel duidelijk dat hoewel Shaun zijn weg naar de operatiekamer heeft gevonden, hij nog steeds voor een uitdaging staat als hij zijn droom om levens te redden wil waarmaken.

Verschijningsdata:
∙ DVD: 18/07/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij drie dvd exemplaren weggeven voor deze heerlijke wegkijker. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
In welke twee films speelde Freddie Highmore in het begin van zijn carrière samen met Johnny Depp?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 juli, 2018

  Trailer