The Good Liar WINACTIE

Deze spannende thriller bewijst dat een oude vos wel zijn haren maar niet zijn streken verliest. Verkrijgbaar in Nederland op VOD en DVD vanaf 25 maart.

De legendarische Helen Mirren (The Queen) en Ian McKellen (Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring) verschijnen voor het eerst zij aan zij in The Good Liar. In deze spannende, slimme thriller staan de geheimen die mensen bewaren en de leugens waar ze hun leven op bouwen centraal.

Synopsis
Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) kan zijn geluk niet op als Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is, online ontmoet. Zijn plan? Betty, maar vooral haar enorme kapitaal, de zijne te maken. Vanaf hun eerste offline ontmoeting gaat Roy te werk met zijn beproefde manipulaties. Betty, die in Roy de enige persoon ziet die haar eenzaamheid wegneemt, laat zich hierin gewillig meevoeren en de twee groeien steeds meer naar elkaar toe. Maar wat begon als een eenvoudige zwendel, ontwikkeld zich al snel tot een onverwacht kat-en-muisspel. Geheimen ontrafelen zich en voeren Roy en Betty mee door een mijnenveld van gevaar en verraad.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij drie dvd exemplaren van deze fijne thriller weggeven. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
The Good Liar is het meest recente wapenfeit van regisseur Bill Condon. Voor welke film won hij in 1999 een Oscar in de categorie Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  2 juni, 2020

  Trailer