The Great Wall WINACTIE

Vanaf 2 februari is THE GREAT WALL in de bioscopen te bekijken, in 3D en IMAX 3D. The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld opkomt voor de mensheid. Topacteur Matt Damon neemt de hoofdrol op zich en de regie is in handen van Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), één van de meest adembenemende visuele stylisten van onze tijd. Deze eerste Engelstalige film van Yimou is meteen ook de grootste productie die ooit in zijn geheel in China opgenomen is. Ook Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe en Andy Lau zijn te zien in The Great Wall.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij drie fraaie t-shirt vergeven. Daarbij doen we bovendien steeds een setje vrijkaarten. Wil jij weten hoe jij die kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actieheld, bedacht door Robert Ludlum en gespeeld door de hoofdrolspeler van The Great Wall Matt Damon, maakte vorig jaar een comeback in zijn vierde film?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten en t-shirt zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 januari, 2017