The Greatest Showman WINACTIE

THE GREATEST SHOWMAN is vanaf 4 januari 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien. Sinds 1 januari 2018 zijn er voorpremières door het hele land.

THE GREATEST SHOWMAN is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar®winnaars Benj Pasek en Justin Paul (‘La La Land’). Met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Oscar® genomineerde Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.

THE GREATEST SHOWMAN is genomineerd voor drie Golden Globes®, in de categorieën: Beste Film (Musical of Comedy), Beste Acteur (Musical of Comedy) – Hugh Jackman en Beste Song – Benj Pasek & Justin Paul. De Golden Globes® worden op 7 januari 2018 uitgereikt.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #GreatestShowman
©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 9 jaar, Angst

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast een tote bag, een notebook en een headphone! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hugh Jackman is het stralende middenpunt van The Greatest Showman. In welke film uit 2012, waarvoor hij werd genomineerd voor een Oscar in de categorie “Best Performance by an Actor in a Leading Role”, was Jackman eerder zingend te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 januari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  3 januari, 2018

  Trailer