The Gringo WINACTIE

Vanaf 22 maart is THE GRINGO in de bioscopen te bewonderen. Harold (David Oyelowo) is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een businesstrip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever. Wanneer Harolds harteloze en hebzuchtige bazen (Charlize Theron en Joel Edgerton) ontdekken dat de bedrijfsverzekering hen meer geld oplevert als Harold dood is, draaien de rollen om. Plots wordt de radeloze Harold opgejaagd door dubieuze zakenlui, huurmoordenaars, drugsbaronnen en zelfs de DEA.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij drie pakketjes aanbieden met daarin zonnebril, mintjes en een powerbank. Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
De dochter van welke wereldberoemde zanger, die in 2009 zo tragisch overleed, maakt hier haar debuut als Nelly?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 maart, 2018

  Trailer