The Grudge WINACTIE

Een vloek die wordt uitgesproken in Japan wordt tegelijkertijd ontketend in de VS. De vervloekten worden verteerd door razernij en komen op gewelddadige wijze aan hun eind. Producent Sam Raimi vertelt dit onbekende hoofdstuk van de horrorklassieker. De hoofdrollen in de duisterste, engste en schokkende film van de reeks gaan naar Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, en horrorfilmlegende Lin Shaye (Insidious, Ouija) en Jacki Weaver.

Verschijningsdatum
∙ Op aanvraag: 29/05/2020 via Itunes, Proximus, Telenet, Rakuten TV, VOO, Google, Xbox
∙ Digital download: 08/05/2020 via Itunes, Xbox, Google & Rakuten TV

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze horrorfilm! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In deze The Grudge zien we Andrea Riseborough als Detective Muldoon, maar in welke film is zij naast Tom Cruise te zien als Victoria?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 juni, 2020

Trailer