The Grudge WINACTIE

Vanaf 9 januari is THE GRUDGE in de bioscopen te zien, een bloedstollende film waarmee regisseur Nicolas Pesce (The Eyes of my Mother) en producent Sam Raimi (Don’t Breathe, Crawl, Evil Dead) een geheel nieuwe draai geven aan de horrorklassieker.

Een huis wordt vervloekt door een wraakzuchtige geest die degenen die het huis binnengaan vervloekt met een vloek die leidt tot de dood.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze angstaanjagende film! Wil jij zo’n setje winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In deze The Grudge zien we Andrea Riseborough als Detective Muldoon, maar in welke film is zij naast Tom Cruise te zien als Victoria?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 januari, 2020

Trailer