The Guernsey Literary Society WINACTIE

Vanaf 26 april is Michiel Huisman te zien in de filmtheaters van het land in THE GUERNSEY LITERARY SOCIETY. In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet (Lily James) een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet’s groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed.

Met dank aan Independent Films mogen wij drie setjes vrijkaarten plus de filmversie van het boek van deze prachtige film weggeven! Wil jij zo’n setje winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In The Guernsey Literary Society zien we zowel Jessica Brown Findlay, Matthew Goode, Lily James als Penelope Wilton. Welke serie hebben zij met elkaar gemeen?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten en een boek zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 april, 2018

Trailer