The Handmaiden WINACTIE

Vanaf 2 juni ligt THE HANDMAIDEN in de schappen. Deze spannende en opwindende liefdesthriller van meesterlijke regisseur Park Chan-Wook (Oldboy, Stoker) is geïnspireerd op de bestseller Vingervlug (Fingersmith) van de Britse schrijfster Sarah Waters.

Korea, jaren ‘30, tijdens de Japanse kolonisatie. Een jonge vrouw (Sookee) is aangenomen als dienstmeisje door een rijke Japanse erfgename (Hideko). Zij leeft op een groot landgoed, afgesloten van de buitenwereld en in de macht van een tirannieke oom, die met haar wil trouwen. Maar Sookee heeft een geheim. Met de hulp van een oplichter, die zich uitgeeft voor een Japanse graaf, zijn er andere plannen voor Hideko…

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij drie dvd’s van deze krachtige film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om een exemplaar te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
The Handmaiden is een film van Park Chan-Wook. In 2003 maakte hij furore met een film die wij nu al een klassieker mogen noemen. Wat is de titel van deze film? (zowel de originele als de internationele titel wordt goed bevonden)

Let op:
De actie loopt tot en met 7 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 mei, 2017