The Handmaid’s Tale – seizoen 5 WINACTIE

June wordt geconfronteerd met de gevolgen van het doden van commandant Waterford terwijl ze worstelt met het opnieuw vaststellen van haar identiteit en doel. De weduwe Serena probeert in Toronto meer aandacht te krijgen voor haar situatie, maar ondertussen sijpelt de invloed van Gilead langzaam door in Canada. Commandant Lawrence werkt samen met Nick en tante Lydia en probeert om Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead en zetten hun missie voort om Hannah op te sporen en haar te redden.

Het vijfde seizoen van THE HANDMAID’S TALE ligt sinds 21 juni in de schappen op dvd.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit vijfde seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In The Handmaid’s Tale zien we Elisabeth Moss als June Osborne, maar in welke onverwacht succes was zij in 2020 te zien als Cecilia Kass?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 september, 2023

  Trailer