The Happytime Murders WINACTIE

Vanaf 23 augustus is THE HAPPYTIME MURDERS in de bioscopen te bewonderen. In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Wanneer een seriemoordenaar het gemunt heeft op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang moet Detective Edwards (Melissa McCarthy) noodgedwongen samenwerken met haar ex-partner Phil Philips. Maar als blijkt dat Phil’s ex-vriendin Jenny (Elizabeth Banks) het volgende slachtoffer is, leiden alle sporen maar naar één dader: hijzelf. In de knettergekke komedie The Happytime Murders leiden de Henson puppets een leven vol seks, drugs en geweld.

Geregisseerd door niemand minder dan Brian Henson (The Muppet Christmas Carol) en met Melissa McCarthy (Life of the Party, Ghostbusters, Bridesmaids), Bill Barretta (The Muppets, The Muppets Most Wanted) en Elizabeth Banks (The Hunger Games, Zack and Miri make a porno) in de hoofdrollen.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen twee setjes vrijkaarten voor deze film weggeven, daar doen we een pet, een zonnebril en een supervette mok bij. Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de vader van Brian Henson, die vooral bekend werd als de bedenker van de Muppets?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 augustus, 2018

  Trailer