The Hate U Give WINACTIE

Sinds 22 mei ligt THE HATE U GIVE in de schappen, een verfilming van de bestseller van Angie Thomas. Deze vertelt het verhaal van Starr Carter die continu tussen twee werelden heen en weer wordt geslingerd. Ze zit op een privéschool waar ze allemaal witte klasgenoten met rijke ouders heeft, maar woont zelf in een arme, zwarte wijk. Dit wankele evenwicht wordt definitief verstoord als Starr’s jeugdvriend voor haar ogen wordt neergeschoten door een blanke politieagent. Starr komt tussen twee vuren te staan en moet uiteindelijk besluiten dat te doen wat goed is.

In het aangrijpende drama speelt de actrice Amandla Stenberg (The Darkest Minds) de sterren van de hemel (The Hunger Games, The Darkest Minds) als Starr Carter. Regina Hall (Scary Movie, Girls Trip) en Russell Hornsby (Grimm, Fences) spelen haar ouders. Ook K.J. Apa (Riverdale), rapper Common, Algee Smith (Detroit), Lamar Johnson (Kings, Full out) en Anthony Mackie (Avengers: Endgame, Captain America) dragen hun steentje bij.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar weggeven van dit maatschappijkritische drama. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In The Hate U Give zien we Amandla Stenberg als Starr Carter, maar in welke film uit 2012 zagen we haar als Rue naast Jennifer Lawrence?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 juni. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 mei, 2019

Trailer