The Hate U Give WINACTIE

Vorig jaar was THE HATE U GIVE een van de successen van 20th Century Fox en om dat te vieren hebben wij nu een supergave boek + film winactie!

Starr Carter (Amandla Stenberg) beweegt constant tussen twee verschillende werelden: de arme, voornamelijk Afro-Amerikaanse wijk waar ze woont en de rijke, grotendeels blanke privéschool waar ze naartoe gaat. De precaire balans wordt verstoord wanneer Starr getuige is van de dodelijke schietpartij van haar jeugdvriend Khalil door een politieagent. Onder druk van de gehele gemeenschap zal ze zichzelf moeten laten horen en moeten opkomen voor wat juist is.

In de aangrijpende verfilming, gebaseerd op het boek van Angie Thomas, speelt de actrice Amandla Stenberg (The Darkest Minds) de sterren van de hemel (The Hunger Games, The Darkest Minds) als Starr Carter. Regina Hall (Scary Movie, Girls Trip) en Russell Hornsby (Grimm, Fences) spelen haar ouders. Ook K.J. Apa (Riverdale), rapper Common, Algee Smith (Detroit), Lamar Johnson (Kings, Full out) en Anthony Mackie (Avengers: Endgame, Captain America) dragen hun steentje bij.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij de filmeditie van het boek van Angie Thomas weggeven en daarnaast een Blu-ray exemplaar van de verfilming. Wil jij kans maken op deze heerlijke combi? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In The Hate U Give zien we Amandla Stenberg als Starr Carter, maar in welke film uit 2012 zagen we haar als Rue naast Jennifer Lawrence?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 januari. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het boek én de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 januari, 2020

  Trailer