The Hitman’s Bodyguard WINACTIE

Vanaf 17 augustus draait THE HITMAN’S BODYGUARD in de bioscopen, deels gefilmd in Amsterdam en met hoofdrollen voor Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson!

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt. In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.

Een heerlijke film om eens te bekijken met een flinke bak popcorn dus! En dat kan, want in samenwerking met Dutch Filmworks, mogen wij maar liefst drie setjes vrijkaarten weggeven. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Deze film betekent alweer de derde samenwerking van Samuel L. Jackson en Gary Oldman. Noem een van de twee films in welke zij eerder samen te zien waren?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  15 augustus, 2017

  Trailer