The House With A Clock In Its Walls WINACTIE

Sinds 13 februari ligt THE HOUSE WITH A CLOCK IN ITS WALLS in de schappen. Wanneer de ouders van Lewis overlijden, wordt hij naar zijn oom Jonathan gestuurd die in een krakend oud huis woont met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt door hen meegenomen in de wereld van magie en bezweringen, probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren deze mooie gemaakte film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en wij hebben het winnen weer heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Jack Black is een van de hoofdrolspeler, maar van welke film moest hij de hoofdrol in de sequel laten lopen omdat hij dit agendatechnisch niet kon combineren met The House With A Clock In Its Walls?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 maart. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 maart, 2019

Trailer