The Hunger Games WINACTIE

18 november is het eindelijk zover, dan breekt de grote finale aan waarin Katniss (Jennifer Lawrence) samen met Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Clafin), Peeta (Josh Hutcherson) en een eenheid van District 13, de confrontatie opzoeken met President Snow (Donald Sutherland). Katniss en haar team gaan een ongeëvenaarde strijd tegen het Capitool aan in een missie waarbij zij hun leven riskeren om de bevolking van Panem te bevrijden en President Snow van zijn troon te stoten. De dodelijke vallen, vijanden en morele keuzes die Katniss te wachten staan, zijn uitdagender dan zij ooit onder ogen heeft moeten komen tijdens The Hunger Games. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben wij twee fraaie pakketten voor je die wij in samenwerking met Independent Films mogen weggeven. Eenmaal een fraai boekenpakket en eenmaal een dvdpakket!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij zo’n pakket in huis kan halen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de schrijfster van de boeken van The Hunger Games?
Vergeet niet te vermelden of je voorkeur hebt voor het boeken- of het dvdpakket, als je geen voorkeur aangeeft nemen wij aan dat je daadwerkelijk geen voorkeur hebt.

Let op:
De actie loopt tot en met 21 november 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 november, 2015