The Huntsman: Winter’s War WINACTIE

THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR draait vanaf 7 april a.s. in de bioscoop, in 3D.

In de spectaculaire actie-avonturenfilm The Huntsman: Winter’s War keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman. Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain. Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd.

Like ook de Facebookpagina van de film: facebook.com/TheHuntsmanNL

Ter ere van de release van deze film hebben wij erg fraaie prijzen te vergeven. Zo hebben wij twee pakketten met een paraplu én een spiegeltje en mogen wij daarnaast nog twee mensen verblijden met een spiegeltje. ‘Spiegeltje spiegeltje aan de wand’… erg leuk en vooral uniek materiaal weer dus. Wil jij weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice uit voorganger Snow White and the Huntsman zien we in dit vervolg niet terug?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de prijzen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 april, 2016