The Jungle Book WINACTIE

Sinds 24 augustus ligt THE JUNGLE BOOK in de winkel. Geregisseerd door Jon Favreau (Chef, Iron Man, Elf), is dit een gloednieuwe live-actionfilm over Mowgli (nieuwkomer Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan (stem van Idris Elba), de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera (stem van Ben Kingsley), en de zorgeloze beer Baloo (stem van Bill Murray) komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. Kaa (stem van Scarlett Johannsson), probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en koning Louie (stem van Christopher Walken), probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven. Het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem: vuur.

Om deze release te vieren mogen wij namens The Walt Disney Company Benelux een zeer fraai pakket weggeven! Hierin vind je:
– de film op Blu-ray
– een zaklamp
– een supervette hoodie

Wil jij kans maken op dat fantastisch pakket? Meedoen hebben we heel eenvoudig gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke moderne sport werd Neel Sethi getraind voor zijn rol als Mowgli?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 september, waarna we contact op zullen nemen met de prijswinnaar. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om het pakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
31 augustus, 2016