The Karate Kid 4K WINACTIE

Karate is meer dan vechten. Dat is de les die Daniel (Macchio), een tiener uit de San Fernando Valley, leert van Mr Miyagi (Morita), een oudere klusjesman van wie je nooit zou denken dat hij een karatemeester is. Als Daniel door Miyagi wordt gered van de Cobra Kai, een gemene karatebende, leert hij Daniel wat het belang is van eer, zelfvertrouwen en zelfverdediging. En als Daniel meedoet aan de lokale karate kampioenschappen en het moet opnemen tegen Johnny, de sadistische aanvoerder van de Cobra Kai, blijkt hij heel veel baat te hebben bij de lessen van Miyagi. GALLERY POP ART PROJECT: Karate is meer dan een vechtsport. Dat is wat Daniel (Macchio), een tiener uit de San Fernando Valley, leert van een leraar uit onverwachte hoel: Mr Miyagi (Morita), een oudere klusjesman die ook een meester in de martial arts is. Nadat hij Daniel redt van de Cobra Kai, een bende pestkoppen van een karateschool, leert Miyagi zijn jonge vriend, naast zelfverdediging, het belang van eer en zelfvertrouwen, cruciale lessen die van pas komen als Daniel in het karate-toernooi voor het kampioenschap van de Valley tegenover Johnny staat, de sadistische leider van de Cobra Kai

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 15/05/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij drie 4K exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de televisieserie, opnieuw met Ralph Macchio als Daniel, die sinds vorige jaar zorgde voor een comeback van The Karate Kid?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 mei, 2019

Trailer